Eccletic Reno in Charles Village

Kitchen and bath reno for creative clients 

What do you do when you have clients that love a little fun and funky and have really small spaces? Make sure you make the most of every moment!

 

This powder room is tinier than tiny AND is oddly shaped. In order to get what was needed in the space we built a custom vanity base with reclaimed wood topped with a narrow vessel sink and single lever faucet. The budget was tight so we used a reasonably priced hexagon tile for texture and a bright peacock wall color.

 

Obviously these clients are not afraid of color! The cement tile backsplash is the highlight of the kitchen and the white and gray cabinets were the perfect backdrop. To make the space as useful as possible we added a tool bar just below the wood top.

Charles Village (17).jpg
  • Instagram
  • Houzz
  • Pinterest
  • Facebook